Catch up??

Nu mina vänner ska vi ha en kort snabb tjusig liten catch up, ifall detta av någon anledning intresserar er, för om du som läser det hör följt min blogg tidigare så vet du på ett ungefär hur intressant liv jag har!!
Men till själva grejen nu då va, jag håller på sluta med min medicin, jag har fått världens underbaraste pojkvän, jag har fått jobb, det har varit otroligt mycket drama, jag har spytt i en stövel och så vidare och så vidare. Mitt liv rullar på helt enkelt, just nu mina vänner, går mitt liv bara uppåt, snart är det nog så långt upp så jag lämnar ytspänningen och börjar flyga istället pga lycka.
 
Hur kommer det sig att jag fortfarande skriver så sent på kvällarna? För nu är jag i det här igen, jag skriver och skriver men har ögonen stängda ca 68% av tiden för är så otroligt trött. 
 
Men jag har faktiskt lite planer för den här bloggen, den kommer absolut inte bli roligare eller bättre på något sätt, för det är ju trots allt min blogg vi pratar om, skoja. Men ärligt, har planerat att skriva ett lite längre, lite mer välplanerat inlägg och ge er en riktig catch up. Men just nu i sekunden känner jag att jag borde prioritera att sova, annars blir det jobbigt för mig i skolan imorgon.
 
Här på bilden ovan kan vi skåda sanixen
hejsvejs
Allmänt | | En kommentar |
Upp