Villvattnet

Tänkte bara att jag måste ju skriva ett litet inlägg nu såhär innan jag ska till villvattnet och sådär. Just det, Elin ska följa! Tror inte jag sagt det, så det ska bli skit kul! Sen ska Smilla komma nån dag också, och det kommer såklart också bli skit kul! Igår blev det en sen kväll som vanligt, senast jag kollade på klockan innan jag smnade var den 05.25 men jag vaknade ändå där vid tolv, så det var ju inte dåligt. Har  i alla fall fackat klart nästan, det enda jag inte packat är smink och skor och sånt där, men annars är jag klar!Känns så konstigt att packa sommar kläder eftersom att vädret inte direkt har varit så somrigt , men det kan ju såklart ändras! Vet inte riktigt när vi ska börja fara härifrån, men jag hoppas i alla fall att det blir före middagen, alltså åååh är så taggad!!
Hade tänkt ta med datorn till villvattnet, egentligen ger det inte så mycket, men det kan säert vara kul att ha. Kan ju i alla fall spela sims.
Näe, nu ska jag gå på toaletten innan det händer en olycka sen ska jag gå ner och äta och sen ska jag se american horror story.
Brukar inte säga hejdå, men nu måste jag nästan göra det, hej då. love u all.
Mvh
Sanna
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp