PARADISE!!!

ÄNTLIIIIIGEN är det PARADISE igen!!!! Fatta glädjen eller??? Har längtat sååå mycket och äntligen drar det igång, just nu är det 42 minuter kvar tills det börjar och jag är helt exalterad alltså.
Alltså min dag igår??? Fattar ni hur hurtig jag var eller? Först var jag på gymmet med Smilla och vi byggde på våra biccar lite;-);-) Sen gick vi i trappmaskinen i 10 min, vilket enligt mig är den jobbigaste maskinen EveRRR. Ja, men sen när jag kom hem så åt jag middag, sen gick jag på en promenad och lyssnade på Zara & Noel, och råkade gå 1 mil hehe, var tänkt att bli en lite "lagom" promenad men sen blev det lite mer. Sen idag så var jag på gymmet igen och idag var jag där med Siri. Jag lyckades alltså ta 94.5 kg i benpressen, fattar ni glädjen, alltså lyckan när man tar tyngre på gymmet, det slår aLLLLLLLt. Sen imorgon mina vänner ska jag på pump, och då har jag tänkt testa 20kg på benen, men vet inte om jag vågar ännu, för får så j ä k l a ont i fötterna på just den låten, vilket suger. Men lite smärta får man helt enkelt stå ut med.
Imorgon ska vi få våra skoldatorer, vilket innebär att skolan typ "drar igång" på riktigt nu, och det känns ju lite sådär. Men som sagt så har jag världens bästa klass, och med dem klarar jag allt<333
Vill till vvt ca nUUUuuu, my own paradise
Allmänt | | Kommentera |
Upp