För bra

Hello allihopa, den här dagen har varit så otroligt bra att just nu känns det verkligen som att något kan förstöra den. Den började inte så jätte bra egentligen, jag höll på försova mig, men jag lyckades hinna, när jag kom till skolan och stod lutad mot en vägg och snapade så insåg jag att min hy var as bra och jag blev så åtroligt chockad eftersom att min hy alltid har varit jätte dålig. 
Efter det så hade jag matte, och just där och då var jag helt säker på att matten hade förstört hela min dag. Det gick verkligen jätte dåligt för mig idag, jag förstod verkligen ingenting, kände mig helt jävla dum i huvet. Usch.
Sen så var det lunch i alla fall och då var det jätte äcklig mat så det blev mackor för sanixen idag. Efter lunchen har jag foto, på fotot så har vi ett fotoprojekt och det jag ska göra måste jag göra hemma för att det ska bli så bra som möjligt, så jag var på lektionen i cikra 20 minuter kanske, sen gick jag mot bussen hem till burträsk som gick klockan 13.05.
När jag väl kommit till burträsk så gick jag in på konsum för att handla middag till mig själv, blev quorn och sparris (life). Sen så gick jag såklart hem, ndet första jag gjorde när jag kom hem var att sätta igång en tvättmaskin, la quornen i lite marinad så att den skulle bli sådär otroligt god som bara quorn kan bli, efter det så plockade jag bort allt från mitt golv, tog av sängkläderna, vädrade mitt täcke och mina kuddar och damsög.
Sen påbörjade jag min färd mot gymmet och just idag så tränade jag mage ifall ni ville veta det.
När jag kom hem så duschade jag, klädde på mina sängkläder igen och sen började jag med maten.
Och nu ligger jag i min säng och lyssnar på ingen mindre än Kent och bara njuter av livet och att det faktiskt kan vara bra ibland. Just idag vill jag tacka min mamma och pappa för att dem skapade mig, för just nu är jag så harmonisk en människa bara kan bli. Tack.
Tb till villvattnet, åh vad jag längtar till sommaren
Allmänt | | Kommentera |
Upp